Afspraak betalen

Afspraak betalen

Engelse-vlag

Persoonlijke Afspraak

Om uw persoonlijke afspraak te bevestigen, dient u vooraf 20 euro over te maken. Het restbedrag betaalt u vervolgens contant in de praktijk. Praktijk Inzicht & Harmonie berekent alle tijd door, die besteed is aan het lezen en beantwoorden van uw geschreven berichten.

Bij het niet nakomen van uw afspraak, is er geen terugbetaling mogelijk van uw bevestigingsbijdrage. Mits u uw afspraak binnen 48 uur schriftelijk heeft afgezegd. Na betaling dient de sessie uiterlijk binnen vijf werkdagen afgenomen te worden. Als langer dan vijf dagen, behoudt Praktijk Inzicht & Harmonie de bijdrage als vergoeding reserveringskosten.

Telefonische Afspraak

Voor een telefonische sessie dient u het volledige tarief vooraf over te maken. Praktijk Inzicht & Harmonie berekent alle tijd door, die besteed is aan het lezen en beantwoorden van uw geschreven berichten.

Bankgegevens

Betaling via Bank is ook mogelijk: NL94INGB0005451571 t.n.v. Praktijk Inzicht & Harmonie te Capelle aan den IJssel Bic: INGBNL2A

  • Afspraken die niet binnen 48 uur, schriftelijk, van de sessie worden afgezegd, is het volledige bedrag verschuldigd. Indien de afspraak op de dag van de sessie wordt ingepland dan is bij annuleren het volledige bedrag verschuldigd met een minimum van 80 euro. Voor afspraken die op maandag plaatsvinden dienen op vrijdag te worden afgezegd.

Betaalverzoek aanvragen

* Let op! Er is geen pin-automaat aanwezig, alleen gepaste contante betaling is mogelijk. Pinautomaten: Pinautomaten in de buurt van Praktijk Inzicht & Harmonie