Contact

Contact

Engelse-vlag

De praktijk is geopend van dinsdag t/m zaterdag.

Telefoon: 010 – 22 63 169. E-mail mij, alstublieft, bij voorkeur uw naam en telefoonnummer dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Alvast bedankt.

E-mail: inzichtenharmonie@live.nl
Skype: paragnost.leila

In verband met drukte in de praktijk ben ik soms  telefonisch en/of via e-mail, lastig te bereiken. Ik vraag u vriendelijk om hier rekening mee te houden en om (in geval van urgentie) te blijven proberen om mij telefonisch en/of via e-mail te bereiken. *Let er alstublieft goed op, dat uw telefoonnummer zichtbaar is voor mij. Soms is er één a twee weken wachttijd. Alvast vriendelijk dank voor uw begrip. 

Praktijk

Mijn praktijk houd ik in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam.
Deze is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer RET Rotterdam. Als u met de metro reist, kiest u voor de Rood gekleurde Lijn C, richting “de Terp”.  Zodra u de halte nadert en u zit in de rijrichting mee, ziet u aan uw linkerhand in de verte, drie hoge flats (14 etages). De middelste flat is uw bestemming. Vervolgens stapt u uit bij de eindhalte “de Terp”, neem de uitgang aan de Bus zijde en sla direct af naar rechts. Vanaf daar is het maar 7 min. lopen langs een rechte weg. (zie pagina Looproute vanaf de Metro). Bij aankomst bij de eindhalte, mag u mij ook gerust opbellen om de juiste weg te vragen. Mocht u met de auto komen dan is er ruimte genoeg om vrij te parkeren dicht bij de entree.

Mocht u met meer mensen tegelijk aankomen op sessie? Dat is goed mogelijk na telefonisch overleg gevoerd te hebben. Ik heb geen wachtruimte in mijn praktijk. Excuus voor eventueel ongemak. U kunt, eventueel, winkelcentrum de Terp bezoeken. Dit Winkelcentrum staat ook op de pagina met de looproute aangegeven.

Voor het gebruik van openbaar vervoer kunt u gebruik maken van de 9292 planner

Let op! De tarieven van mijn praktijk en Topconsulenten.nl, verschillen. Klik hier voor praktijk tarieven. Tarieven
Als Paragnost en Mental Coach ben ik gebonden aan een aantal regels. Zodra u een afspraak heeft gemaakt met mij, gaat u akkoord met alle Algemene voorwaarden