Contact

Contact

Engelse-vlag

De praktijk is geopend van maandag t/m zondag.

In geval van een allereerst contact; E-mail mij, alstublieft, uw naam en telefoonnummer om een intakegesprek aan te vragen. Ik neem, zo spoedig mogelijk, contact met u op. De bijdrage voor een intakegesprek is vijftien euro en dient vooraf te worden voldaan. U kunt via e-mail een betaallink aanvragen. Praktijk Inzicht & Harmonie berekent alle tijd door, die besteed is na het eerste bericht, aan het lezen en beantwoorden van uw geschreven berichten.

Bij voorkeur e-mailen alstublieft!

E-mail: inzichtenharmonie@live.nl
Skype: paragnost.leila

Tel.: 010-2263169.

Zoom: inzichtenharmonie@live.nl
Instagram: paragnost.leila.amaryllis 

In verband met drukte in de praktijk ben ik soms telefonisch erg lastig bereikbaar. Ik vraag u vriendelijk om hier rekening mee te houden en om mij, alstublieft, via e-mail te contacteren. Alvast vriendelijk dank voor uw begrip. 

Praktijk

Mijn praktijk houd ik in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam.
Deze is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer RET Rotterdam. Als u met de metro reist kiest u voor de Rood gekleurde Lijn C, richting “de Terp”.  Zodra u de halte nadert en u zit in de rijrichting mee, ziet u aan uw linkerhand in de verte, drie flats (14 etages). De middelste flat is uw bestemming. Vervolgens stapt u uit bij de eindhalte “de Terp”, kies de uitgang aan de Buszijde en sla direct af naar rechts. Vanaf dat punt is het zeven minuten lopen langs een rechte weg (zie pagina Looproute vanaf de Metro). Bij aankomst bij de eindhalte, mag u mij ook gerust opbellen om de juiste route te vragen. Aan de achterzijde van de flat kunt u ook aanbellen. Mocht u met de auto komen dan is er voldoende ruimte om vrij te parkeren dicht bij de entree. Wacht u, alstublieft, met aanbellen eerst op mijn telefoontje. Ik zal u vooraf bellen om aan te geven dat u aan kunt bellen.

In het gevalt dat u met meer mensen tegelijk aankomt op sessie? Dat is goed mogelijk na telefonisch overleg gevoerd te hebben. Ik heb geen wachtruimte in mijn praktijk. Excuus voor eventueel ongemak. U kunt, eventueel, winkelcentrum de Terp bezoeken. Dit Winkelcentrum staat ook op de pagina met de looproute aangegeven.

Voor het gebruik van openbaar vervoer kunt u gebruik maken van de 9292 planner
Als Paragnost en Mental Coach ben ik gebonden aan een aantal regels. Zodra u een afspraak heeft gemaakt met mij, gaat u akkoord met alle Algemene voorwaarden