Contact

Contact

Engelse-vlag

De praktijk is geopend van dinsdag t/m zaterdag  

Telefoon: 010 – 22 63 169 (E-mail mij a,u,b, bij vookeur uw naam en tel.nr.. Alvast bedankt.)

E-mail: inzichtenharmonie@live.nl
Skype: paragnost.leila

Geopend van dinsdag t/m zaterdag.

In verband met drukte in de praktijk ben ik soms  telefonisch en/of via e-mail, lastig te bereiken. Ik vraag u vriendelijk om hier rekening mee te houden en (in geval van urgentie) te blijven proberen om mij telefonisch en/of via e-mail te bereiken. Let er a.u.b. op dat uw telefoonnummer zichtbaar is voor mij. Soms is er één a twee weken wachttijd. Alvast vriendelijk dank voor uw begrip. PS: E-Mails via YAHOO komen helaas niet door bij mij. Excuus voor dit ongemak.

Praktijk

Mijn praktijk houd ik in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam.
Deze is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer RET Rotterdam. Als u met de metro reist, kiest u voor de Rood gekleurde Lijn C, richting “de Terp”.  Zodra u de halte nadert en u zit in de rijrichting mee, ziet u aan uw linkerhand in de verte, drie hoge flats (14 etages). De middelste flat is uw bestemming. Vervolgens stapt u uit bij de eindhalte “de Terp”, neem de uitgang aan de Bus zijde en sla direct af naar rechts. Vanaf daar is het maar 7 min. lopen langs een rechte weg. (zie pagina Looproute vanaf de Metro). Bij aankomst bij de eindhalte, mag u mij ook gerust opbellen om de juiste weg te vragen. Mocht u met de auto komen, dan zijn er ruim voldoende, gratis, parkeerplaatsen.

Mocht u met meer mensen tegelijk aankomen op sessie? Dan kan ik u alleen na elkaar spreken omdat ik geen wachtruimte in de praktijk heb. U kunt evt. winkelcentrum de Terp bezoeken. Dit Winkelcentrum staat ook op de pagina met de looproute aangegeven.

Voor het gebruik van openbaar vervoer kunt u gebruik maken van de 9292 planner

Als Paragnost en Mental Coach ben ik gebonden aan een aantal regels. Zodra u een afspraak heeft gemaakt met mij, gaat u akkoord met alle Algemene voorwaarden