Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Engelse-vlag

Als Paragnost en Mental Coach ben ik gebonden aan een aantal regels. Zodra u een afspraak heeft gemaakt met mij, gaat u akkoord met alle Algemene voorwaarden;

  • U bent zelf te allen tijde verantwoordelijk voor uw acties en/of beslissingen naar aanleiding van uw sessie.
  • U bent altijd zelf verantwoordelijk, voor de manier waarop u omgaat met de informatie die ik u tijdens de sessie verstrek. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan is alleen een sessie mogelijk onder begeleiding van je ouders/opvoeders óf met hun schriftelijke goedkeuring.
  • Een sessie zal alleen plaatsvinden wanneer ik echt denk iets voor u te kunnen betekenen. Mocht u aan drank, zwaar kalmerende middelen of drugs verslaafd zijn, dan kan ik u helaas niet van dienst zijn. Daarnaast blijft u te allen tijde, verantwoordelijk voor uw eigen welzijn en medische status. Ik ben geen arts of therapeut.
  • Bij wangedrag van de cliënt wordt de sessie stop gezet. Onder wangedrag wordt verstaan: lichamelijk en geestelijk geweld, oneerbaar gedrag, seksuele intimidatie, zowel verbaal als lichamelijk. Bij het niet goed aanvoelen van een persoon, voor mij,  vindt er geen sessie plaats. In geval van één van de bovengenoemde situaties, kunnen reiskosten niet op mij worden verhaald.
  • Tijdens een sessie zal ik zorgvuldig met ingebracht materiaal omgaan. Na afloop van de sessie kunt u geen claims indienen.
  • Geen opname apparatuur gebruiken, deze zijn alleen toegestaan bij hoge uitzondering. Meeschrijven is wel goed mogelijk.
  • De bevestigingsbijdrage van 15 euro is vijf werkdagen geldig. Mocht u na het verzetten van uw afspraak niet langs komen om de sessie te doen, dan behoud ik uw bevestigingsbijdrage. Na betaling van de bevestigingsbijdrage, dient de sessie uiterlijk binnen vijf werkdagen afgenomen te worden. Indien de sessie niet binnen vijf werkdagen afgenomen wordt, is er geen restitutie mogelijk van de bevestigingsbijdrage.
  • Wilt u uw sessieduur verlengen omdat blijkt dat u meer antwoorden wilt verkrijgen via mij? Dan is dat goed mogelijk als u vooraf uw extra bijdrage contant of via IDEAL/PayPal voldoet. Indien u dit niet kunt doen, plannen wij een nieuwe afspraak in.