Intakegesprek

Intakegesprek

Intakegesprek

Ons eerste contact begint met een, vrijblijvend, telefonisch intakegesprek van maximaal vijftien minuten. De bijdrage voor een intakegesprek is vijftien euro en moet vooraf worden voldaan. Ik kan u opbellen via uw mobiele nummer en vaste huis/kantoorlijn. Mocht u in het buitenland verblijven dan kunt u mij opbellen. Audio contact via Skype is ook goed mogelijk.

Tijdens het intakegesprek leg ik u duidelijk uit wat ik voor u kan betekenenUw voorbereiding is om eerst de website goed door te lezen en daarna uw vragen op te schrijven en bij de hand te houden tijdens ons intakegesprek. E-mail mij uw vragen, alstublieft, niet. Uw vragen worden tijdens het intakegesprek niet beantwoord, maar wel tijdens een sessie.  Mocht u moeite ervaren tijdens het formuleren van uw vragen, dan wil ik u daar heel graag bij helpen. Ik behoef zo min mogelijk achtergrondinformatie van u te verkrijgen over uw vragen. Dat werkt echt het meest zuiver. Zo kunnen we goed afstemmen met welke vragen ik u van dienst kan zijn.

Op sommige vragen is geen antwoord te verkrijgen. Na ons intakegesprek kunt u zelf bepalen of u een afspraak wilt maken. In sommige gevallen kan ik u aanraden om naar een arts of therapeut toe te gaan. Op uw verzoek, spreken we een dag en tijdstip af. Houdt u er, alstublieft, wel goed rekening mee dat ik soms later opbel (max. zestig minuten) dan het door ons afgesproken tijdstip. Dit komt soms voor, als een voorgaande sessie uitloopt. Als mijn agenda het toelaat kunt u dezelfde dag als van uw intake de sessie nog voeren. Mocht ik tijdens het intakegesprek al constateren dat ik u niet verder kan helpen, dan zeg ik u dit meteen. Op mijn website leest u een aantal voorbeeldvragen die u kunt stellen. Ook de vragen die u niet kunt stellen staan te lezen via deze link: Voorbeeld vragenÉén sessie is voldoende, vervolgsessies alleen op uw verzoek.