Antwoord via Channeling Akasha

Antwoord via Channeling Akasha

Engelse-vlag
Door middel van een verhoogde concentratie kom ik op de juiste frequentie, om doelgerichte informatie te ontvangen. Mijn ziel heeft al lange ’tijd’, toestemming ontvangen en de toegang gekregen tot, het AKASHA ARCHIEF. Dit begrip komt uit het Verre Oosten. Het woord Akasha is Sanskrit en betekent ‘hemel, ‘ruimte’ of ‘aether’ en refereert aan een collectief, energetisch geheugen, een opslagplaats. Hier worden álle gedachten, emoties en gebeurtenissen van alle tijden op aarde tot op heden, opgeslagen. Deze methode noemt men ook wel “Channelen”. Niet te verwarren met telepathie.

Meestal krijg ik de informatie in beeldvorm door. Soms hoor ik informatie, maar zie ik er geen beelden bij. Mijn lichaam en geest worden volledig ingezet om alle informatie, zo duidelijk als maar mogelijk is, door te geven. Ik voel en ervaar precies hetzelfde wat u, of de ander ervaart en voelt. Stel dat u vragen hebt aan een persoon die nog in leven is, of al overleden is? Dan kan ik, in direct contact komen met die persoon. Alleen de (voor)naam is voor mij al voldoende, om het directe contact te leggen. De privacy van de ander blijft gewaarborgd. Via deze methode kan ik ook een gesprek voeren met mensen die beperking ervaren door Autismespectrumstoornissen, Dementie en Alzheimer. Ook met comapatiënten kan ik communiceren via channeling. Één sessie is voldoende, vervolgsessies alleen op uw verzoek.

Ik spreek altijd over de juiste persoon, op wie de vraag betrekking heeft. Verwarring met een andere persoon is uitgesloten. Het maakt voor mij geen verschil, of de persoon nog in leven is of niet, om dit contact tot stand te brengen. Zelden voel ik het verschil of iemand op aarde is, of niet meer. Voorwaarde is wel, dat die persoon ook aan contact toe is. Dit voel ik zeer snel aan en maak dan vervolgens contact, met het totale bewustzijn van de persoon. Zo komt er een écht gesprek op gang. Ik kan dit met of zonder ondersteuning van een foto. Via deze methode kan ik ook een gesprek voeren met mensen die beperking ervaren door Autismespectrumstoornissen, Dementie en Alzheimer. Ook met comapatiënten kan ik communiceren via channeling. Mijn cliënten ervaren deze methode als zeer verhelderend en het resultaat is dan ook, dat zij het als een grote opluchting beleven. Eindelijk ontvangen zij antwoorden op (al) hun vragen, van de persoon zelf.
LeilaWebsiteProfiel