Sessies

Sessies

Hoe werkt het?

Intakegesprek

Ons eerste contact begint met een, vrijblijvend, telefonisch intakegesprek van maximaal vijftien minuten. De bijdrage voor een intakegesprek is vijftien euro en moet vooraf worden voldaan. Ik kan u opbellen via uw mobiele nummer en vaste huis/kantoorlijn. Mocht u in het buitenland verblijven dan kunt u mij opbellen. Audio contact via Skype/Zoom is ook goed mogelijk. Tijdens het intakegesprek leg ik u duidelijk uit wat ik voor u kan betekenenUw voorbereiding is, om eerst de website goed door te lezen en daarna uw vragen op te schrijven en bij de hand te houden tijdens ons intakegesprek. E-mail mij, alstublieft, uw vragen niet. Mocht u moeite ervaren tijdens het formuleren van uw vragen, dan wil ik u daar heel graag bij helpen. Ik behoef zo min mogelijk achtergrondinformatie van u te verkrijgen over uw vragen. Dat werkt echt het meest zuiver. Zo kunnen we goed afstemmen met welke vragen ik u van dienst kan zijn. Op sommige vragen is geen antwoord te verkrijgen. Na ons intakegesprek kunt u zelf bepalen of u een afspraak wilt maken. In sommige gevallen kan ik u aanraden om naar een arts of therapeut toe te gaan. Op uw verzoek, spreken we een dag en tijdstip af. Houdt u er, alstublieft, wel goed rekening mee dat ik soms later opbel dan het door ons afgesproken tijdstip. Dit komt soms voor, als een voorgaande sessie uitloopt. Als mijn agenda het toelaat kunt u dezelfde dag als van uw intake de sessie nog voeren. Mocht ik tijdens het intakegesprek al constateren dat ik u niet verder kan helpen, dan zeg ik u dit meteen. Op mijn website leest u een aantal voorbeeldvragen die u kunt stellen. Ook de vragen die u niet kunt stellen staan te lezen via deze link: Voorbeeld vragenÉén sessie is voldoende, vervolgsessies alleen op uw verzoek.

Voorbereiding

Om zoveel mogelijk informatie uit uw sessie te verkrijgen, vraag ik u vriendelijk om vooraf, de website goed door te lezen en daarna uw vragen op te schrijven. Deze stuurt u mij niet toe. De vragen houdt u bij de hand tijdens uw sessie. Gaat u er van uit dat ik ongeveer drie á vier vragen per half uur goed kan behandelen voor u. Zo kunt u vooraf al de tijdsduur van uw sessie bepalen. Op mijn website leest u een aantal voorbeeldvragen die u kunt stellen. Ook de vragen die u niet kunt stellen staan te lezen via deze link: Voorbeeld vragen. Mocht u moeite ervaren tijdens het formuleren van uw vragen, dan wil ik u daar heel graag bij helpen. Zorg dat u zo rustig mogelijk bent tijdens de sessie. Heftige emoties dienen een sessie nooit.

Tarieven

Tarieven voor een persoonlijke of telefonische sessie, inclusief BTW: Lees meer

Persoonlijke Sessie

Omdat ik geen wachtruimte in de praktijk heb, verzoek ik u vriendelijk om pas aan te bellen op de afgesproken tijd. Dit is om te voorkomen dat de cliënt voor u, gestoord wordt tijdens zijn/haar sessie. U woont de sessie alleen bij. Dat werkt het aller beste qua energie. Lees meer

Telefonische Sessie

We spreken een dag en tijdstip af. Mocht u in het buitenland verblijven dan kunt u mij opbellen. Als mijn agenda het toelaat kan ik soms nog diezelfde dag van uw intake, de sessie voor u doen.  Lees meer

Uw vragen

De meeste cliënten komen met specifieke vragen die ze graag beantwoord willen hebben. Mocht u geen vragen hebben maar een algemene sessie willen afnemen, dan is dat ook heel goed mogelijk. Ik wil voor uw sessie, zo min mogelijk achtergrond informatie over u of uw vragen ontvangen. Dat werkt het echt het meest zuiver.

Vragen die ik, o.a., behandel:

  • Ik sta plotseling alleen, maar wat nu?
  • Ik wil graag begeleiding en ondersteuning tijdens mijn echtscheiding/relatiebeëindiging.
  • Mijn relatie is over, ik heb daar nog vragen over.
  • Is dit de juiste relatie voor mij?
  • Hoe laat ik mijn bedrijf groeien? Lees meer