Sessies

Sessies

Hoe werkt het?

Intakegesprek

Ons contact begint met een kort, kosteloos telefonisch intakegesprek. Ik kan u opbellen via uw mobiele nummer en vaste huis/kantoorlijn. Mocht u in het buitenland verblijven dan kunt u mij opbellen. Audio contact via Skype is ook goed mogelijk. Tijdens het intakegesprek leg ik u duidelijk uit wat ik voor u kan betekenen. Één sessie is voldoende, vervolgsessies alleen op uw verzoek.

Voorbereiding

Om zoveel mogelijk informatie uit uw sessie te verkrijgen, vraag ik u vriendelijk om vooraf, uw vragen op te schrijven. Deze stuurt u niet naar mij. De vragen houdt u bij de hand tijdens uw sessie. Gaat u er van uit dat ik ongeveer drie á vier vragen per half uur goed kan behandelen voor u. Zo kunt u vooraf al de tijdsduur van uw sessie bepalen. Mocht u moeite ervaren tijdens het formuleren van uw vragen, dan wil ik u daar heel graag bij helpen. Zorg dat u zo rustig mogelijk bent tijdens de sessie. Heftige emoties dienen een sessie nooit.

Tarieven

Tarieven voor een persoonlijke of telefonische sessie, inclusief BTW: Lees meer

Persoonlijke Sessie

Omdat ik geen wachtruimte in de praktijk heb, verzoek ik u vriendelijk om pas aan te bellen op de afgesproken tijd. Dit is om te voorkomen dat de cliënt voor u, gestoord wordt tijdens zijn/haar sessie. U woont de sessie alleen bij. Dat werkt het aller beste qua energie. Lees meer

Telefonische Sessie

We spreken een dag en tijdstip af. Mocht u in het buitenland verblijven dan kunt u mij opbellen. Als mijn agenda het toelaat kan ik soms nog diezelfde dag van uw intake, de sessie voor u doen.  Lees meer

Uw vragen

De meeste cliënten komen met specifieke vragen die ze graag beantwoord willen hebben. Mocht u geen vragen hebben maar een algemene sessie willen afnemen, dan is dat ook heel goed mogelijk. Ik wil voor uw sessie, zo min mogelijk achtergrond informatie over u of uw vragen ontvangen. Dat werkt het echt het meest zuiver.

Vragen die ik, o.a., behandel:

  • Ik sta plotseling alleen, maar wat nu?
  • Ik wil graag begeleiding en ondersteuning tijdens mijn echtscheiding/relatiebeëindiging.
  • Mijn relatie is over, ik heb daar nog vragen over.
  • Is dit de juiste relatie voor mij?
  • Hoe laat ik mijn bedrijf groeien? Lees meer