Leila Amaryllis

Leila Amaryllis

Engelse-vlag

Welkom, mijn naam is Leila Amaryllis de Vries en ik ben in Utrecht geboren, waar ik mijn vroege jeugd heb doorgebracht.

Door mijn aderen stroomt Scandinavisch – Zweeds – Västra Götaland-, Deens, Noors, Egyptisch, Italiaans, Grieks, Zwitsers, Maasai, Fins en Nepalees bloed.  Mijn voorouders van moeders kant komen uit Friesland, Groningen en Drenthe, met als oorsprong Sweden – Västra Götaland.  Van mijn vaders kant, uit (Alexandrië) Egypte. Omdat mijn lieve moeder geboren en getogen was op Java, voel ik mij geestelijk zeer sterk verbonden met Indonesië.

Mijn gaven zijn bijzonder sterk ontwikkeld en verkregen door overlevering en overgave van mijn voorouders en ouders. Mijn gaven zijn o.a.: helderhoren, helderzien, heldervoelen en helderweten en deze gebruik ik, om tot de kern van uw vraag gevoel of probleem, door te dringen. Daarom is het niet altijd nodig, dat ik zelf voldoende kennis over een bepaald onderwerp heb, omdat ik de juiste informatie voor u gewoon ontvang. Ik heb toegang tot het AKASHA ARCHIEF. Dit begrip  komt uit het Verre Oosten. Het woord Akasha is Sanskrit en betekent ‘hemel, ‘ruimte’ of  ‘aether’ en refereert aan een collectief, energetisch geheugen, een opslagplaats. Hier worden álle gedachten, emoties en gebeurtenissen van alle tijden op aarde tot op heden, opgeslagen.  Stel dat u vragen hebt aan een persoon die nog in leven is, of al overleden? Dan kan ik, in direct contact komen met die persoon. De privacy van die ander blijft altijd gewaarborgd. Via deze methode kan ik ook een gesprek voeren met mensen die beperking ervaren door Autismespectrum stoornissen, Dementie en Alzheimer. Ook met comapatiënten kan ik communiceren via channeling. Lees meer.

Ik ben een autodidact en mijn cliënten ervaren mij als, oprecht, zuiver, authentiek, direct, krachtig en sociaal betrokken, mijn werk is mijn passie.

Ik heb ruim 34 jaar ervaring als internationaal Paragnost, Psycholoog (autodidact), Mental Coach en mijn werk doe ik vanuit de diepste zielenroeping. Het is mijn levenswerk. Daarom werk ik voor u, altijd met volle aandacht en puur vanuit mijn hart en ziel. Verder heb ik een heel nuchtere kijk op het spirituele en sta heel stevig met beide benen op de grond. Ik heb een opgewekt, nuchter, opgeruimd karakter houd van positieve lichte energie, eerlijkheid, duidelijkheid, relativeringsvermogen een gezonde dosis humor en veel vrolijkheid.

Mijn persoonlijke visie op het spirituele kunt u vinden op Leila’s visie. In Interview met Paragnost Leila kunt u een interview lezen over mijn werkwijze en mijzelf.

Psycholoog (autodidact), Mental Coach (Zakelijk), Sparringpartner en Vertrouwenspersoon

Behalve Paragnost ben ik ook werkzaam als Psycholoog (autodidact), Mental Coach en vertrouwenspersoon. Ik ben ervaringsdeskundige m.b.t. PTSS (Post traumatisch stress syndroom).

Dit houdt in dat ik u kan wijzen op (vaak onbewuste) gedachten, gedrag en handelingen die u in uw dagelijks leven kunnen blokkeren. Zo kan ik u helpen om deze gedachten om te vormen naar voor u, goede bruikbare positieve gedachten. Met als resultaat: positief gedrag en handelen (NLP). De sleutel tot geluk is namelijk: positief denken, positief handelen en positief voelen. Door mijn gaven kom ik snel tot de kern van uw vragen en eventuele blokkade(s). Waar een psycholoog of psychiater vaak een paar sessies nodig heeft om tot de kern door te dringen, ervaren mijn cliënten dat ik dit veel sneller kan en toch in staat ben om alles helder voor u in kaart te brengen. U krijgt een heel duidelijk antwoord op uw vraag of vragen. Ook geef ik u duidelijk advies mee. Uiteraard ben ik gebonden aan het ethisch beroepsgeheim.

Ervaring

Al ruim 34 jaar lang, mag ik een groot aantal mensen op een positieve manier  verder helpen met een goed en blijvend resultaat. Wat u eenmaal begrepen heeft, blijft bestaan en kan verder groeien. Mijn werk doe ik op een liefdevolle, zuivere en directe manier, waarbij integriteit en betrouwbaarheid voorop staan. Mijn methode blijkt rust, helderheid, blijdschap, de juiste inzichten en oplossingen te bieden.

Leila Amaryllis samen met haar Moeder (GBHS).

Beoordelingen Linkedin