Telefonische Sessie

Telefonische Sessie

Engelse-vlag

Voorbereiding

Om zoveel mogelijk informatie uit uw sessie te verkrijgen, vraag ik u vriendelijk om vooraf uw vragen op te schrijven. Deze stuurt u mij niet toe. De vragen houdt u bij de hand tijdens uw sessie. Gaat u er van uit dat ik ongeveer drie á vier vragen per half uur goed kan behandelen voor u. Zo kunt u vooraf al de duur van uw sessie bepalen. Mocht u evt. wat moeite ervaren tijdens het formuleren van uw vragen, dan wil ik u daar graag bij helpen. Zorg dat u zo rustig mogelijk bent tijdens de sessie. Heftige emoties dienen een sessie nooit.

Telefonische Sessie

Tijdens het intakegesprek kan ik voor u doorkrijgen, dat het beter is dat u toch bij mij langskomt. Houdt u daar alstublieft rekening mee. We spreken een dag en tijdstip af. Mocht u in het buitenland verblijven dan kunt u mij opbellen of via Skype/Zoom bellen (alleen audio). Als mijn agenda het toelaat kan ik soms nog diezelfde dag van uw intake, de sessie met u doen. Één sessie is voldoende, vervolgsessies alleen op uw verzoek.

Tijdens een telefonische sessie is het voor u van belang om in een rustige ruimte te verblijven zonder het risico te lopen gestoord te kunnen worden door uw omgeving. Ook ik mag geen last hebben van bijgeluiden vanuit uw omgeving. Tijdens uw sessie vraag ik u vriendelijk om zelf de tijd goed in de gaten te houden of ik zet een wekker aan. Omdat ik sterk geconcentreerd aan het werken ben, ben ik niet alert op de tijd. Drink de dag zelf en de dag voor de sessie het liefst geen alcohol. Na de sessie is het sterk aan te raden, uw dag verder heel rustig te vervolgen. Wilt u diezelfde dag nog een sessie? Dan is dat mogelijk als mijn agenda dat toelaat. Direct uw bijdrage overmaken is mogelijk via internetbankieren of PayPal.

Intakegesprek aanvragen