Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Engelse-vlag

Intakegesprek

Ons eerste contact begint met een, vrijblijvend, telefonisch intakegesprek van maximaal vijftien minuten. De bijdrage voor een intakegesprek is vijftien euro en moet vooraf worden voldaan. Ik kan u opbellen via uw mobiele nummer en vaste huis/kantoorlijn. Mocht u in het buitenland verblijven dan kunt u mij opbellen. Audio contact via Skype/Zoom is ook goed mogelijk. Tijdens het intakegesprek leg ik u duidelijk uit wat ik voor u kan betekenenUw voorbereiding is om eerst de website goed door te lezen en daarna uw vragen op te schrijven en bij de hand te houden tijdens ons intakegesprek. Ik behoef zo min mogelijk achtergrondinformatie van u te verkrijgen over uw vragen. Dat werkt echt het meest zuiver. Zo kunnen we goed afstemmen met welke vragen ik u van dienst kan zijn. Op sommige vragen is geen antwoord te verkrijgen. Na ons intakegesprek kunt u zelf bepalen of u een afspraak wilt maken. In sommige gevallen kan ik u aanraden om naar een arts of therapeut toe te gaan. Op uw verzoek, spreken we een dag en tijdstip af. Houdt u er, alstublieft, wel goed rekening mee dat ik soms later opbel dan het door ons afgesproken tijdstip. Dit komt soms voor, als een voorgaande sessie uitloopt. Als mijn agenda het toelaat kunt u dezelfde dag als van uw intake de sessie nog voeren. Mocht ik tijdens het intakegesprek al constateren dat ik u niet verder kan helpen, dan zeg ik u dit meteen. Op mijn website leest u een aantal voorbeeldvragen die u kunt stellen. Ook de vragen die u niet kunt stellen staan te lezen via deze link: Voorbeeld vragenÉén sessie is voldoende, vervolgsessies alleen op uw verzoek.

Doel

Het DOEL van een sessie is, dat u zo snel als mogelijk, terug komt in uw eigen kracht. Zodat u van niets of niemand meer (emotioneel) afhankelijk bent en zodat blijdschap en rust, de boventoon in u zullen blijven voeren. Één sessie is voldoende, vervolgsessies alleen op uw verzoek.

Voorbereiding

Om zoveel mogelijk informatie uit uw sessie te verkrijgen, vraag ik u vriendelijk om vooraf uw vragen op te schrijven. Deze stuurt u niet naar mij. Uw vragen worden tijdens het intakegesprek niet beantwoord, maar wel tijdens een sessie. De vragen houdt u bij de hand tijdens uw sessie. Gaat u er van uit dat ik ongeveer drie á vier vragen per half uur goed kan behandelen voor u. Zo kunt u vooraf al de duur van uw sessie bepalen. Mocht u moeite ervaren tijdens het formuleren van uw vragen, dan wil ik u daar heel graag bij helpen. Zorg dat u zo rustig mogelijk bent tijdens de sessie. Heftige emoties dienen een sessie nooit.

Voorspellingen

Omdat uw eigen vrije wil de meest bepalende factor is, zijn voorspellingen doen m.b.t. tijd niet zo gemakkelijk. In principe doe ik geen voorspellingen, tenzij ik deze wel, spontaan, voor u doorgegeven krijg. Een prognose/verwachting kan ik wel aan u doorgeven. Tijd bestaat niet, denk daarom beter in processen. Wel mag ik het juiste, de door u en voor u, uitgestippelde levenspad aan u laten zien. Ook dit weer in die mate, die dan goed en voldoende voor u is.

Fotolezen en Tarot

Ik gebruik Tarotkaarten maar ik ben geen kaartlezer omdat ik puur via mijn intuïtie de kaarten lees. Tijdens het fotolezen (mogen in uw mobiele telefoon staan) of het leggen van de Tarotkaarten, channel ik. Ik heb geen foto’s nodig om iemand in kaart te brengen. Alleen via een (voor) naam en de leeftijd van een persoon, ontvang ik de juiste informatie. Maar dat kost mij wel iets meer tijd om de informatie voor u te verkrijgen. Ik werk absoluut niet via het boekje. Alles gaat puur via mijn intuïtie. Er gebeuren nooit vreemde of onverwachte dingen, dus u kunt zich volledig rustig en veilig voelen tijdens de sessie. Soms zal ik u vragen waar u wel, of juist geen informatie, over wilt hebben. Zodoende heeft u voor wat dat gedeelte betreft, de regie in handen. Gedurende een sessie word ik mede geleid door uw eigen ziel, liefdevolle intelligente energieën, uw familieleden, dierbare vrienden en intelligenties vanuit de ‘andere werelden/dimensies’.

Persoonlijke Sessie

Omdat ik geen wachtruimte in de praktijk heb, verzoek ik u vriendelijk om pas aan te bellen op de afgesproken tijd. Dit is om te voorkomen dat de cliënt vóór u gestoord wordt tijdens zijn/haar sessie. U woont de sessie alleen bij. Dat werkt het allerbest qua energie. Het is goed om uw vragen op te schrijven en mee te nemen naar de praktijk. Mocht u foto’s (mogen in uw mobiele tel. staan)  in uw bezit hebben van mensen waar u vragen aan hebt, dan mag u deze ook meenemen. Praktijk Inzicht & Harmonie berekent alle tijd door, die besteed is aan het lezen en beantwoorden van geschreven berichten.

Telefonische Sessie

Tijdens het intakegesprek kan ik voor u doorkrijgen, dat het beter is dat u toch bij mij langskomt. We spreken een dag en tijdstip af. Ik kan u opbellen via uw mobiele (Skype) nummer en vaste huis/kantoorlijn. Mocht u in het buitenland verblijven dan kunt u mij opbellen. Houdt u, alstublieft, rekening met dat ik soms later opbel dan het door ons afgesproken tijdstip. Dit kan voorkomen als een sessie voor uw sessie, uitloopt. Praktijk Inzicht & Harmonie berekent alle tijd door, die besteed is aan het lezen en beantwoorden van geschreven berichten.

Tijdens een telefonische sessie is het voor u van belang dat u in een rustige ruimte zit zonder het risico te lopen, gestoord te kunnen worden door uw omgeving. Ook ik mag geen last hebben van bijgeluiden vanuit uw omgeving. Drink op de dag van uw sessie en de dag voor de sessie het liefste geen alcohol. Na de sessie is het sterk aan te raden uw dag verder heel rustig te vervolgen. Zorg dat u zo rustig mogelijk bent tijdens de sessie. Heftige emoties dienen een sessie nooit. Wilt u diezelfde dag nog een sessie? Dan is dat mogelijk als mijn agenda dat toelaat.

Antwoord op uw vragen

Door middel van verhoogde concentratie kom ik op de juiste frequentie, om doelgerichte informatie door te krijgen. Dit noemt men ook wel “Channelen”.  Dit is geen telepathie. Meestal krijg ik de informatie in beeldvorm door maar soms hoor ik informatie en zie ik er geen beelden bij. Mijn lichaam en geest worden volledig ingezet om alle informatie, zo duidelijk als mogelijk, door te geven. Ik voel en ervaar exact wat u of de ander ervaart en voelt. Stel dat u vragen heeft aan een persoon die nog in leven, of al overgegaan is, dan kan ik direct in contact komen met die persoon. Alleen de (voor)naam is al voldoende voor mij, om het directe contact te leggen. Ik spreek altijd over de juiste persoon. Het maakt voor mij geen verschil, of de persoon in leven is of niet, om dit contact tot stand te brengen. Zelden voel ik het verschil of iemand op aarde is of niet. Voorwaarde is wel, dat die persoon ook aan contact toe is. Dit voel ik zeer snel aan. Ik maak vervolgens contact met het totale bewustzijn van de persoon.  Zo komt er een zuiver gesprek op gang. De privacy van de ander blijft gewaarborgd. Ik kan dit met of zonder behulp van een foto. Mijn cliënten ervaren deze methode als zeer verhelderend en het resultaat is dan ook, dat zij grote opluchting beleven. Eindelijk antwoorden op hun vragen, van de persoon zelf.

Uitwerking

De uitwerking van de sessie is altijd positief en met blijvend resultaat. U krijgt alleen datgene te horen, wat op dat moment doorgegeven mag worden en in uw belang is. Dat wil zeggen, dat het verloop van de sessie maar voor een deel in mijn handen ligt. Een sessie zet per direct uw geestelijke proces(sen) vlot in werking en dus ook uw lichamelijke en geestelijke energietoevoer.
U komt weer volledig terug in uw eigen Kracht.

Sessieduur

De duur van de sessie bepaalt u zelf, echter tot een maximum van tweeënhalf uur.

Garantie

Mensen die mij nog niet hebben zien/horen werken, vragen mij regelmatig of ik kan garanderen dat ik een goed paragnost ben.
Mijn antwoord daarop is: Uw eigen ervaring geeft de beste garantie. Uw eigen beleving is namelijk zo iets persoonlijks.
Wel kunt u beoordelingen lezen van mijn cliënten. Klikt u dan alstublieft, op de buttons onderaan deze pagina.

Intakgesprek aanvragen