Intakegesprek

Intakegesprek

Intakegesprek

Ons contact begint met een kort, telefonisch intakegesprek. De bijdrage voor het intakegesprek is vijftien euro. Hierin leg ik u duidelijk uit wat ik voor u kan betekenen.
Ik wil voor de sessie, zo min mogelijk achtergrond informatie over u of over uw vragen ontvangen. Dit werkt het echt het meest zuiver. Ik zal u alleen vragen, naar welke onderwerpen u wilt bespreken, meer niet. Daarna kunt u zelf bepalen of u een afspraak wilt maken. Mocht ik tijdens het intakegesprek al constateren dat ik u niet voldoende verder kan helpen, dan zeg ik u dit direct. In sommige gevallen kan ik adviseren om naar een arts of een anders georiënteerde therapeut te gaan.

Uw voorbereiding

Om zoveel als mogelijk aan informatie uit uw sessie te verkrijgen, vraag ik u vriendelijk om vooraf uw vragen op te schrijven. Deze stuurt u niet naar mij toe. De vragen houdt u bij de hand tijdens uw sessie. Gaat u er van uit dat ik ongeveer drie á vier vragen per half uur goed kan behandelen voor u. Mocht u moeite ervaren tijdens het formuleren van uw vragen, dan wil ik u daar graag bij helpen. Zorg dat u zo rustig mogelijk bent tijdens de sessie. Heftige emoties dienen een sessie nooit.

Afspraak maken