In relatie met een narcist?

In relatie met een narcist?

In relatie met een narcist?

Als je ontzettend geschrokken bent van je levenspartner’s, ware aard (en die van de mensen in de nabije omgeving). Omdat die je belazerd, bedriegt, minacht, uitlacht achter je rug om, domineert, je financieel en emotioneel leegzuigt waar je bijstaat?  Blijf dan ajb niet te lang hangen in je schrik, teleurstelling en in je intense vermoeidheid Burn-out.

Een Narcist kun je niet begrijpen of veranderen. Zij houden alleen van zichzelf! Zorg dat je vecht voor wat van jou is en neem eventueel ‘verlies’ op de koop toe. Laat je nooit meer manipuleren. In zo een negatieve energie zal er nooit iets, blijvends, positiefs in jouw leven komen. Denk niet teveel en vooral niet te lang na over de nare situatie. Zorg voor krachtige ondersteuning en begeleiding van bijvoorbeeld, een goede advocaat en maak dat je wegkomt!!!

Zet je, eventuele, trots opzij. Anders zet je jezelf in de hoek. Je bent niet geboren om leeggezogen te worden. Kies voor jezelf en start een positief leven op. Vertrouw op jezelf, je bent veel wijzer en sterker dan dat je nu denkt. Kies voor je hart ♥

Leila ♥

 

scale

 

Blog

  • Ben je zo aan het nadenken hierover?
  • Och jeetje… vlinders
  • Interview met Leila Amaryllis de Vries