Boek van Ian Graham en White Bull

Boek van Ian Graham en White Bull

Boek van Ian Graham en White Bull


Dit boek wil ik graag iedereen aanraden om te lezen, als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.
Groeten van Leila   Klik op deze link en bestel direct!

NBD|Biblion recensie: In deze New Age-tijd zijn veel mensen op zoek naar bewustwording van zichzelf. In dit boek over meditatie, vorige levens, contact met gidsen, karma en veel andere onderwerpen, wordt men op weg geholpen om hier zinvol mee om te gaan. Na een inhoudsopgave en voorwoord van Irene van Lippe-Biesterfeld laat de auteur ons kennismaken met White Bull, een gids met wie hij geestelijk contact heeft.
White Bull is de leraar van de schrijver die via hem wijze lessen doorgeeft en antwoorden geeft op vragen waarmee mensen worstelen, zoals: vergankelijkheid, wie en wat is Christus, wat is mijn doel in het leven, enz.
Tot slot een nawoord, contactadressen in Nederland en België en op de laatste bladzijde titels van boeken die gezien kunnen worden als aanvulling op dit onderwerp.

Het boek ziet er goed verzorgd uit. Het bevat geen illustraties, heeft een goede indeling, en een prettige letter met hier en daar een cursief gedeelte als accent. Het zou gezien kunnen worden als een cursusboek, waarmee men zelfstandig of in groepsverband kan werken. Als men zich voor de filosofie van de schrijver openstelt, zal men er veel van kunnen leren en ervaren.

(Biblion recensie, E. Wannee-Immerzeel)

Blog

  • Ben je zo aan het nadenken hierover?
  • Och jeetje… vlinders
  • Interview met Leila Amaryllis de Vries