Wat interessant zeg!

Wat interessant zeg!

Wat interessant zeg!

Mensen vragen, zeggen en schrijven mij regelmatig het volgende;

“Ik heb zo een interesse in dat wat jij doet Leila, dat spirituele”.
Ik vraag mezelf dan direct af: “Wat bedoel jij daar dan precies mee, met ‘het spirituele?” Zodra ik het hen vraag, dan weten zij vaak niet goed, wat te antwoorden.
Ook worden er vragen aan mij gesteld over mijn persoonlijkheid en mijn privé leven.
Mijn antwoord daarop is; U komt niet voor mij maar puur voor u zelf. Mijn levensloop is voor u niet van belang.
Ik ben slechts het middel om informatie aan u door te geven. Het enige wat evt. van belang zou kunnen zijn, is dat ik zelf,
ondanks mijn leeftijd, erg veel heb ondergaan, meegemaakt en doorstaan.

Richt u nooit op mij, maar wél op waar u voor komt. Aan mij wordt ook vaak gevraagd wat ik er onder versta, vandaar nu dit schrijven; Zelf houd ik het graag heel erg nuchter en simpel. Ik vind het spirituele iets dat gaat om onze spirit, onze geest. Onze geestelijke belevingen, liefde, emotie, gevoelens, gedachten, lichamelijke energie, mens zijn. Voor mij is ‘het spirituele’ in zijn geheel terug te brengen naar de enige energie die er is en dat is de Liefde. Een alles opbouwende energie, in iedereen aanwezig, in alles dat leeft. De enige energie die overal doorheen breken kan. Puur bereik. Je mag het gebruiken maar het hoeft niet. Je moet als mens niets. Je bent gelukkig vrij. Onze vrije wil is zelfs Heilig.

Met al die mooie verhalen er omheen gebouwd, heb ik persoonlijk, niets. Die verhalen die bijvoorbeeld alles in een hokje duwen, geur en kleur geven, namen, rangen en standen geven, etc. Vooral die mensen die beweren dat je al het aardse, je totale menselijkheid dus moet overstijgen. Klopt volgens mij helemaal niets van. In deze aardse vorm alhier, dien je juist al het menselijke te benutten om je bewustzijn te vergroten. Je ziel zo ver als mogelijk, door te laten dringen in je aardse bewustzijn.

Nee, die benadering staat mij wel tegen. Dat zweverige, overmatig interessante en bepalende, om het nu maar even zo te benoemen. Vaag, ongrijpbaar gepraat. De mensen die spreken over niveaus en over ‘verder te zijn’ dan de ander m.b.t. geestelijke groei, die zitten er flink naast. Geloven in concurrentie . . .  Dat is het Ego wat dan spreekt en zo graag gestreeld wenst te worden. Koop je niets voor uiteindelijk. Elk bewustzijn is goed. Alles is goed voor dat moment. Niet in niveaus gaan denken en spreken alsjeblieft. Dan waardeer en ervaar je niet volledig waar je nu mee bezig bent, wat nu nodig is.

Het NU, is goed. Het is hetzelfde als een reis boeken, je doet ook niet je oogkleppen en oordopjes in totdat jij jouw ‘eindbestemming’ bereikt hebt? Als het goed is, probeer je ook zoveel mogelijk van de reis op weg naar je ‘doel’ toe, te genieten? Dat juist de reis, de les al is. Het enige doel is de Liefde ervaren en delen.

Het werk van een Paragnost-Medium-Helderziende is puur bedoeld om de ander inzicht te geven in zijn vraagstukken en emoties, meer niet. Het contact met het zelf te verdiepen. Omdat je als mens jezelf niet volledig kunt belichten, je Ego belet je dat te doen. Daarom is die ander in je leven zo heel belangrijk, om jezelf te kunnen bezien. Indien mogelijk, oplossingen aanreiken. Gebruik makend van deze gaven, is dat een heel mooi middel om snel tot de kern van uw vraag/emotie te komen. Inzicht geeft rust.

Daar waar een psycholoog-psychiater, eventueel 10 sessies of meer, over doet, kan een paragnost soms veel sneller tot de kern komen. Alles om de ander inzicht en harmonie te geven.
De macht van de ander weer terug in éigen handen te geven, geen afhankelijkheid meer.
Dit is hoe ik mijn roeping ervaar.

Leila ♥

nite

Blog

  • Och jeetje… vlinders
  • Ben je zo aan het nadenken hierover?
  • Interview met Leila de Vries