Wat interessant zeg!

Wat interessant zeg!

Wat interessant zeg!

Mensen vragen mij regelmatig het volgende;

“Ik heb zo een interesse in dat wat jij doet Leila, dat spirituele”.  Zodra ik vraag wat daar precies mee bedoeld wordt, dan weten ze meestal het antwoord niet.
Ook worden er vragen aan mij gesteld over mijn persoonlijkheid en mijn privé leven.
Mijn antwoord daarop is; U komt niet voor mij maar puur voor uzelf. Mijn levensloop is voor u niet van belang.
Ik ben slechts het middel om informatie aan u door te geven. Het enige wat, eventueel, wel van belang zou kunnen zijn is dat ik zelf erg veel heb ondergaan, meegemaakt en moeten doorstaan.

Richt u nooit op mij maar wél op waar u voor komt. Ook word mij regelmatig gevraagd wat ik er onder versta, vandaar nu dit schrijven; Zelf houd ik het graag heel erg nuchter en simpel. Ik vind het spirituele iets dat gaat om onze spirit, onze geest. Onze geestelijke belevingen, liefde, emotie, gevoelens, gedachten, lichamelijke energie, mens zijn. Voor mij is ‘het spirituele’ in zijn geheel terug te brengen naar de enige energie die Waarheid is, en dat is de Liefde. Een alles opbouwende energie, in iedereen aanwezig, in alles dat leeft. De enige energie die overal doorheen breken kan. Puur bereik. Je mag het gebruiken maar het hoeft niet. Je moet als mens niets. Je bent gelukkig vrij. Onze vrije wil is zelfs Heilig.

Met al die mooie verhalen daar omheen gebouwd, heb ik persoonlijk niets. De verhalen die bijvoorbeeld alles in een hokje duwen, geur en kleur geven, namen, rangen en standen geven, etc. Vooral die mensen die beweren dat je al het aardse, je totale menselijkheid, moet overstijgen. Klopt volgens mij helemaal niets van. In deze aardse vorm alhier, dien je juist al het menselijke te benutten om je bewustzijn te vergroten. Je ziel zo ver als mogelijk, door te laten dringen in je aardse bewustzijn. En mocht je wel verlicht willen geraken dan is dat een persoonlijke keuze, waar je niet over gaat roepen.

Dat zweverige, overmatig interessante en bepalende, om het nu maar even zo te benoemen, staat mij enorm tegen. Vaag, ongrijpbaar gepraat. De mensen die spreken over niveaus en over ‘verder te zijn’ dan de ander m.b.t. geestelijke groei, die zitten er flink naast. Geloven heilig in concurrentie . . .  Dat is het Ego wat dan spreekt en zo graag gestreeld wenst te worden. Koop je niets voor uiteindelijk. Elk bewustzijn is goed, alles is goed voor op dat moment. Niet in niveaus gaan denken en spreken, alsjeblieft. Dan waardeer en ervaar je niet volledig waar je nu mee bezig bent, wat nu zo hard nodig is voor jou.

Het nu is goed. Het is hetzelfde als een reis boeken, je doet ook niet je oogkleppen en oordopjes in totdat jij jouw ‘eindbestemming’ bereikt hebt? Als het goed is, probeer je ook zoveel mogelijk van de reis op weg naar je ‘doel’ toe, te genieten? Dat juist de reis, de les al is. Het enige doel is de Liefde ervaren en delen.

Het werk van een Paragnost-Medium-Helderziende is puur bedoeld om de ander inzicht te geven in zijn vraagstukken en emoties, meer niet. Het contact met je kern te verdiepen. Omdat je als mens jezelf niet volledig kunt belichten, je Ego belet je dat te doen. Daarom is die ander in je leven zo heel belangrijk om jezelf te kunnen bezien. Indien mogelijk, oplossingen aanreiken. Gebruik makend van deze gaven, is dat een heel mooi middel om snel tot de kern van uw vraag/emotie te komen. Inzicht geeft rust.

Daar waar een psycholoog-psychiater, eventueel 10 sessies of meer, over doet, kan een paragnost soms veel sneller tot de kern komen. Alles om de ander inzicht en harmonie te geven.
De macht van de ander weer terug in éigen handen te geven, geen afhankelijkheid meer.
Dit is hoe ik mijn roeping ervaar.

Leila Amaryllis ♥

nite

Blog

  • Ben je zo aan het nadenken hierover?
  • Och jeetje… vlinders
  • Interview met Leila Amaryllis de Vries