Een Recept voor Vrijheid

Een Recept voor Vrijheid

Een Recept voor Vrijheid

‘Waarom verlang je zo van mij dat ik van je houd, als jij niet eens van jezelf durft te houden?’

Leila  ©

Beste mensen,
Ik schrijf dit blog nu, in die hoop diegenen die nu vast DENKEN te zitten, te laten inzien dat zij zo VRIJ zijn als een VOGEL. Dat ook zij de kracht en de moed zullen grijpen, om zich los te breken uit een slachtofferrol. Verantwoordelijkheid gaan nemen voor hun eigen leven en geluk. Losbreken van de negatieve gewenning.
Het zit namelijk allemaal alleen maar tussen je oren. Je hebt onware gedachten gevormd die maken dat je leven nu zo ongelukkig verloopt. Dat is ergens begonnen. Probeer terug te gaan naar de kern van deze onjuiste gedachten. Lukt dat je niet alleen, zoek daar dan de juiste begeleiding bij. Daarna ben je je gaan gedragen naar deze gedachten en zo heb je vorm gegeven aan je leven. Heb je de mensen uitgekozen die nu om je heen zijn.
En zie nu hoe je leven verloopt? Als het niet goed naar je zin is, dan kun jij dat veranderen. Zodra je anders gaat denken, begint de grote verandering al. Daarna volgt direct: stappen zetten! Lees dit blog hier over: De juiste weg
Wat ik nu schrijf is maar een gedeelte van wat ik zou willen schrijven. Dit onderwerp is namelijk zo breed, dat ik er wel een boek over zou kunnen schrijven. Ik schrijf dit verhaal puur vanuit liefde voor mijn medemens. Ik ervaar het leven namelijk zo, als dat wij allemaal 1 zijn. Wij zijn allemaal hetzelfde en wij wensen allemaal hetzelfde voor onszelf en dat is liefde geven en ontvangen en natuurlijk een goede gezondheid. Dat is echt het enige waar wij ons goed bij zullen voelen. Liefde is het enige wat wij nodig hebben, want Liefde is alles.
Ik wens iedereen oprecht een heel lang, gezond, blij, vol en liefdevol leven toe!
En ik schrijf ook nu weer, gedeeltelijk, vanuit mijn eigen levenservaring:
Heel veel mensen die ik ken, zo ongeveer 75%, via mijn werk en privé zitten, helaas, in een heel ongezonde relatie.
Zij kunnen zichzelf niet meer zijn binnen hun relatie, omdat hun partner niet bij hun past. Vervolgens totaal langs elkaar heen zijn gaan leven. Met allerlei ongezonde redenen, voor zichzelf verzonnen, om hier in te blijven hangen.
Klampen zich vast aan…? Ja? Aan wat eigenlijk? Dit type relatie houdt geen stand, nooit.
DE KINDEREN
Mocht je samen kinderen hebben gekregen dan is bij elkaar blijven voor de kinderen altijd zo slecht gebleken.
Juist voor jullie kinderen kun je het beste uit elkaar gaan.
Kinderen lijden enorm onder de spanningen, de boosheid en het verdriet van hun ouders.
Je kan niets voor hen verborgen houden. Kinderen staan nog zo dicht bij de waarheid.
Zij kennen hun ouders vaak veel beter dan dat de ouder zichzelf kent. Als je je ware gevoelens onderdrukt naar hen toe, en het zelfs verdraait, dan maak je ze flink in de war. Want het kind voelt altijd de waarheid aan en jij zegt vervolgens doodleuk dat het niet klopt wat het voelt.
Zo zorg je zelfs dat je kind afleert om naar zijn eigen intuïtie, lees eigen waarheid, te luisteren.
Je maakt het kind onzeker. En zo maak je ze dus een prooi van angsten en onzekere gevoelens en gedachten. Zie het als beschadigen. Sterker nog, ze gaan de relatie van hun ouders heel vaak kopiëren in hun volwassen leven, met alle nare gevolgen van dien! Dat komt omdat ze niet beter weten want ze hebben nooit anders gezien. Projecteer jouw angsten en wensen nooit op je kinderen alsjeblieft.
Stop zo snel als mogelijk met het belasten en het beschadigen van je kinderen.
Later zullen zij je dankbaar zijn. Zodra ze oud genoeg zijn om te beseffen wat voor groot kado je hen hebt gegeven, rust, balans, ruimte, blijheid en vrijheid. Onbetaalbaar toch?
Jullie zijn volwassen, de kinderen zijn puur afhankelijk van al jullie daden en emoties!
Leer hen liever hoe ze van zichzelf dienen te houden. Hoe ze moeten kiezen voor zichzelf als die dag komt dat die keuze ook voor hen zo nodig is. Laat het juiste voorbeeld maar aan hen zien.
Stuur die al die nare angsten en onbruikbare gedachten eens weg!
Ga nu eindelijk eens gelukkig leven.
Het leven gaat zo snel voorbij, verspil je kostbare tijd hier niet meer!
Want voor je het weet, kun je misschien niet eens meer grote stappen zetten.
Geef jezelf en de ander zijn vrijheid terug.
Kinderen willen hun ouders zo immens graag gelukkig zien. En daar cijferen zij zich, veelal onbewust, totaal voor weg. Voel maar eens je eigen pijnen die je nu nog bij je draagt en jou gedachten en gedrag aansturen, als het gaat over je ouders. . .
En als papa en mama dan allebei in hun eigen huis gaan wonen vinden ze dat oké. Zelfs de nieuwe partner van mama of papa doet er niet veel toe. Want een kind richt zich puur en alleen op zijn eigen ouders. Mochten ze in het begin van de scheiding even wat hulp en ondersteuning nodig hebben? Zorg dan voor een goede kinderpsycholoog. Maar besef wel goed dat als jij als ouder, de scheiding rustig en gestructureerd laat verlopen, zij bijna geen onrust zullen ervaren. Kinderen varen namelijk in het begin puur op de emotie van hun ouders mee. Met andere woorden, als jij rustig, standvastig, duidelijk en vol vertrouwen bent, zijn zij dat ook!
HET ‘GELUKKIGE’ STEL
De mensen in hun zogenaamde ‘gelukkige relatie, liegen zichzelf en hun omgeving elke dag opnieuw voor.
Hun gezondheid gaat langzaam maar zeker en zichtbaar achteruit.
Zij houden zichzelf en de ander in een emotionele houdgreep vast.
Ze voelen zich naast elkaar zo eenzaam, leeg, triest, boos, verdrietig en gefrustreerd.
Soms is er zelf sprake van stille haat naar elkaar toe.
Heel eng is dat, en ook ZO HEEL gevaarlijk soms.
En zeker als het het 2e of 3e huwelijk is. Of de 2e of 3e serieuze relatie, dan leggen ze de lat nog véél hoger dan in het 1ste huwelijk-relatie, om het nu zeker wel te laten ‘slagen’.
Want anders ga je zo voor schut, anders heb je gefaald t.o.v. de buitenwereld wordt er dan gedacht.
Dus automatisch nóg hogere spanningen en verdriet. Want binnen zo een zakelijk kader wordt de Liefde zomaar door hen geplaatst. Alsof het om hun werk gaat. Zo super onlogisch en ook best naïef vind ik. Liefde is een magische kracht die niet te sturen valt. Laat staan in een hokje te duwen is. Dan is het geen Liefde meer te noemen.
Naar de buitenwereld toe laten ze een zogenaamd ‘perfect’ blij en zeer succesvol ‘plaatje’ zien. Het plaatje van het gelukkige, moderne, geslaagde en rijke, gezin. Hun leven staat eigenlijk totaal in dienst van de BUITENWERELD.
Wat de familie, vrienden en buren van hen verwachten.
Altijd aan het werk en ze zien elkaar bijna nooit. Om over een inhoudelijk en oprecht emotioneel gesprek maar te zwijgen. Want dat vinden ze niet nodig, ze ‘begrijpen’ elkaar zo ook wel.
Seksualiteit, nee, laat ik daar maar niet over beginnen, want dan raak ik helemaal niet meer uitgepraat.
HET ‘PERFECTE’ PLAATJE
Allebei een leuke baan of eigen bedrijf en soms zelfs beiden. Koophuis, mooie tuin, dure keuken, leuke hobby, mooie kleding, dure sieraden, dure make up, altijd vrolijk, kinderen natuurlijk want anders ‘hoor je er niet bij’. Veel (oppervlakkige) vrienden, veel te veel parfum en aftershave, mooie auto’s, het kapsel altijd perfect, regelmatig met vakantie, weekjes weg, weekendjes weg, dineren, (verplichte) visites, de fitnessclub, zonnebank gebruind, gebleekte glimmende tanden, sporten etc.
Altijd maar meer en beter willen hebben, dan hun ‘vrienden’, familie, buren en kennissen.
Dit alles maar al te vaak betaald via leningen van de bank.
Het is dus eigenlijk bijna allemaal het bezit van de bank.
En toch gewoon zo trots als een Pauw, blijven paraderen . . .
VREEMDGAAN – OVERSPEL
Vaak gaan ze ook vreemd. Met de klacht dat hun partner hun niet (meer) kan geven wat zij nodig hebben. En in de hoop om zo die ‘leegte’ in hun ‘relatie’, op te kunnen vullen. Gewoon niet in willen zien dat de leegte vanuit hunzelf komt. Ook weer het geluk van buitenaf denken te kunnen halen. Terwijl het een waarheid is als een koe, dat het geluk allemaal in jezelf zit! Ook is er veel angst om ‘alleen te zijn’. Veel mensen zeggen dat niet te kunnen. Als je dat zo denkt, dan mag je nu gaan beseffen dat je jezelf niet vertrouwt en niet leuk genoeg vindt om bij te zijn …. dat is het toppunt van eenzaamheid in een mensenleven. Als je het niet eens fijn vindt met jezelf te zijn, dan zul je het nooit echt fijn krijgen in een relatie met een partner.
Velen gaan ook vreemd met het excuus, dat het hun houding en gevoel naar hun partner juist zo goed doet! Toen ik dit voor de eerste keer te horen kreeg, viel mijn mond open van totale verbijstering. En dat vreemdgaan resulteert altijd, in nog meer veel meer verdriet, pijn, enge ziekten, soms haat, verwarring en verwijdering.
Dat ‘gelukkige gezin’? Niets is minder waar want het is allemaal zo nep!
DE EENZAAMHEID
Je hoeft echt geen paragnost te zijn om dit aan hen te zien-voelen. Het straalt zo heel duidelijk van hen af;
het verdriet, het vele gepieker en getob, het constant terugkerende gekibbel, geruzie om geld, macht + aandacht.
Dan die grote leegte, die kille eenzaamheid.
En als er even geld te weinig is, de sfeer dan direct daalt naar een 0 punt.
Want het geld is vaak de enige bindende factor in zo een relatie. Er is geen goede basis.
En maar langs elkaar heen leven. Oogkleppen op en maar doorgaan.
Blijven lachen en ‘vrolijk’ doen. ‘Nee, er is niets aan de hand bij ons hoor, alles gaat zo perfect!’
De handen steeds voor de ogen. Afsluiten voor de waarheid. Alle ware gevoelens ontwijkend. Struisvogelpolitiek.
In de hoop dat het op deze manier stand zal houden.
Zo een ongezonde relatie kan soms best nog verbazingwekkend lang duren. Mede omdat ze elkaar bijna nooit alleen treffen. Ze vermijden het samenzijn bewust, door altijd te gaan werken of andere dingen te ondernemen, zonder elkaar. De kinderen worden daar ook vaak voor ‘gebruikt’.
Dan als klap op de vuurpijl nog vol trots vertellen aan de buitenwacht, dat ze al zo lang samen zijn! Alsof dát iets zegt over de kwaliteit van je geluk! Triest is het. Maar dat ze uit elkaar zullen gaan, dat staat als een paal boven water.
Eigenlijk zie je constant hun schreeuw om échte LIEFDE, BEGRIP, ACCEPTATIE, GEBORGENHEID EN WARMTE. Alle negatieve energie is gewoon voor niemand te verbergen, geloof me gerust.
HET DOEL
Als ik hen vraag wat hun grootste doel is binnen deze relatie, dan is het antwoord altijd: ‘Ik wil nog meer geld (aanzien, en aandacht) en een nog groter huis + auto. Dan pas wordt ik gerespecteerd door anderen.’ Als ik vraag waarom ze dit zo willen, dan hoor ik vaak: ‘Dan ben ik toch zeker onafhankelijk en goed verzekerd van mijn oude dag Leila!’ En dan respecteren anderen mij tenminste zoals ik het verdien.
Zo van: ‘dat snap je toch zeker zelf wel!?’
Waarop ik dan weer denk en antwoord van: Ja, als je die oude dag
haalt op deze manier. . .
DE FAMILIE, VRIENDEN, BUREN EN KENNISSEN
Ook de mensen om hen heen, weten gewoon alláng hoe het er werkelijk aan toegaat binnen die relatie. Roddel en achterklap genoeg! Maar ook zij spelen dit toneelstuk natuurlijk zoet en braaf mee. Want waarom zouden ze zich in zo een onrustig wespennest begeven? Gelijk hebben ze vind ik, want iedereen moet zijn eigen verantwoordelijkheid dragen en nemen.
BELOFTE MAAKT GÉÉN SCHULD!
Het gegeven: ‘Tot de dood ons scheidt’, is zo slecht voor de mens. Het is gemaakt door de grote machthebbers van toen, de kerken en diverse geloofstrominen. Volledig tegen alle natuurwetten in!
Het mag van mij veranderen in: ‘Wij blijven bij elkaar tot ons karma uitgewerkt is’.
Iets kan er toch alleen maar ZIJN, als het ECHT IS? Wat jij?
Waar het écht om gaat bij beslissingen nemen en je belofte geven aan, is altijd dezelfde vraag:
Wat was jouw intentie op het moment dat jij de beslissing nam om die belofte te geven?
En let vooral goed op wíe je toen was . . .
Als je het toen met een zuivere, liefdevolle intentie gezegd hebt, dan was jouw beslissing van toen, goed.
Dan was het waar. Schuldgevoelens zijn door de mens zelf, en zijn angsten gemaakt.

Het gegeven ‘Schuld’ is pure Illusie. Angst voedt schuld. De mensheid is schuldgevoel ook eeuwenlang aangepraat. Vroeger al, vaak vanuit het geloof, de kerken et cetera. Om macht te hebben over de mensen. Geld en aanzien willen vergaren. Zekerheid voor een veilige hoge positie, boven het plebs staan. Niet geraakt willen worden, bang zijn.

Je mocht-mag vooral niet zelf denken, voelen en beslissen.
In werkelijkheid zijn schuldgevoelens puur nutteloos. Negatief en puur verlies van je geluksbeleving.
Zij zullen geen van jouw doelen en wensen dienen. Er is géén macht hoger dan jijzelf, geen macht is hoger dan jouw eigen GEWETEN. Stel je niet op alsof iets of iemand anders de baas is in jouw leven. Dan sla je de plank finaal mis.
Je energie vloeit weg.
Je hart is blokkeert.
Je ziel is verstikt!
Je bent helemaal op.
Je voelt je zo immens moedeloos en zo eenzaam.
Verlos jezelf hier van als je durft. Geef je ware zélf weer terug aan Jou!
Leef altijd puur vanuit je hart en je ziel. Daar zit je enige echte goede raadgever.
Die wijst jou altijd de juiste plaatsen en personen aan, om je mee te verbinden.
Jij bent de enige die dit kan doen. Dan pas ben jij weer als de zon zelf, en straal je moois en positiefs uit naar je nieuwe omgeving. Zo doe je de mensen van wie jij oprecht houdt, en de mensen van wie je bent gaan houden, heel erg veel goeds!
GEESTELIJKE ZELFMOORD
Nu heb je niets dan verdriet, en straks álles aan vrolijkheid, liefde, passie en blijdschap.
En in élk geval ben je dan zeker weten, wel bevrijd van al die narigheid en zwaarte
die je nu elke dag weer meemaakt.
Ik zie het puur als geestelijke en lichamelijke zelfmoord om je zo vast te klampen aan, . . . niets.
Als je maar blijft kiezen voor onechtheid, leegte, geld, zogenaamd ‘aanzien’, de nep ‘veiligheid’, steeds weer terugkerend geruzie en machtsstrijd, ga je er zeker aan onderdoor. Hoe sterk je ook bent, het zal je opvreten. Voel maar eens.

Concentreer je nu eens even goed op je ware gevoel, met je ogen dicht… wat voel je nu?

OPNIEUW PROBEREN
Ook het tegen beter weten in een ‘Nieuwe start’ maken en het weer proberen met elkaar.
Steeds weer nieuwe beloften en regeltjes aan elkaar voorhouden, over het hoe vanaf nu met elkaar om te gaan. Met een korte opleving, en dan weer niets. Weer een korte opleving en dan nog minder en ga zo maar door. Gewoon van binnen voelend en wetend van: ‘Het gaat ons niet lukken, we zullen het niet redden samen, we gaan uit elkaar.’ Met als meest voorkomend excuus: Ik weet nu toch wat ik heb en straks niet wat ik krijg. Dat klopt!

Maar wist je ook al wat je kreeg toen je dit huwelijk aanging? Dit slappe excuus hoor ik zo vaak, en niets is minder waar.

JE WEET NIET WAT JE NU HEBT
Je weet helemaal niet wat je nu hebt, want ook deze relatie kan plots eindigen.
Omdat het vertrouwen tussen jullie allang weg is, weet je nooit wat die ander doet.
En maar al te vaak ook nog eens doet, achter jouw rug om.
Omdat er geen Liefde (meer) is, is er geen enkele emotionele verbondenheid meer tussen jullie.
Het zal jouw partner dus qua gevoel, geheel niet of bijna niet raken, om jou te raken.
Jou te verlaten.
Jullie zijn eigenlijk allang uit elkaar, allang gescheiden.
JE STAAT DUS ALLANG OP EIGEN BENEN!
Wat ik niet als alleen zijn wil benoemen.
Want als je jezelf hebt, ben je altijd samen.
DE GEZONDE RELATIE
Het is gewoon zo vreemd en zo immens onnatuurlijk, als je niet eerlijk bent naar jezelf toe.
Ik vraag me altijd af: Waarom? Waarom kiest iemand hiervoor?
Je kunt toch beter je leven dan alleen leven zonder al die narigheid?
Eerst jezelf terugvinden en dan open staan voor een relatie die wel bij je past!
Een relatie waarin je puur jezelf bent. Je thuis voelt. Blind vertrouwen heerst.
Een mens waarmee je op 1 lijn zit. Waar je geestelijk en lichamelijk de juiste ‘klik’ mee hebt.
Door wie je begrepen wordt en geaccepteerd, er van je gehouden wordt puur en volledig om wie jij bent.
Die relatie waarin je je gedachten en gevoelens kunt bespreken.
Waarin humor en mooie seksualiteit als vanzelfsprekend gaan. Er zoveel positiefs te delen is.
Ik hoor je denken van; “Ja, ja Leila, het zal allemaal wel!
Het is te mooi om waar te zijn hoor. Ik heb mijn sprookjesboek al heel lang geleden uitgelezen en weggegooid!.”
Ik zeg je nu al: JAWEL, ZO EEN MOOIE EN VROLIJKE RELATIE BESTAAT WEL!
En zeg vanaf nu alsjeblieft: Het is zo mooi dat het waar is!
Gedachten zijn krachten en uitgesproken gedachten zijn nog vele malen sterker!
Omdat jij nog niet eerder zo een mooie relatie hebt ervaren, wil toch niet zeggen dat het niet bestaat, of wel?
Of blijf je liever zo kortzichtig en alleen?
Het is een kwestie van willen ontvangen, puur geloven in, het TOELATEN!
HET LEVEN VIEREN!
Het leven is er voor jou om gevierd te worden. Moeder Aarde is een wonderschone planeet. Zij geeft je alles en meer dan wat jij nodig hebt. Het zijn de negatieve gedachten van de mens, die de de aarde en andere goede zaken verzieken. Doe hier niet aan mee alsjeblieft. Wees een voorbeeld. Leef blij en geniet van jezelf en alles om je heen. Dat is de werkelijke bedoeling van jouw leven. Een leven in geluk!
HET PLOTSELINGE EN ONVERMIJDELIJKE AFSCHEID
Dit maak ik ook zo vaak mee –> Dat de andere partner, in alle stilte, alles alláng aan het regelen en voorbereiden is om een nieuw leven te beginnen. Vaak nog met je eigen (beste) ‘vrienden’ en je schoonfamilie.
Al iemand anders op het oog heeft of daar al in een stiekeme relatie mee is.
Dan zonder overleg, zo geniepig, in diepe stilte alles regelt.
Aan jou niets laat merken ook niet als je opmerkt en zelfs vráágt of er iets gaande is
waar jij van moet weten.
Liegt tegen jou alsof het gedrukt staat en emotionele chantage niet schuwt.
En dan ineens . . . de knoop doorhakt, ook gelijk voor jou!
Er was al geen vertrouwen meer naar elkaar toe, dus ook deze stap wordt echt niet besproken.
MIJN ADVIES
Mijn advies is: wees dit alles voor.
Als je je eigen relatie herkent in wat ik je nu allemaal vertel, ga dan praten met mensen die je verder kunnen helpen.
Jou helpen om los te komen van dit alles.
Jij bent niet geboren om de ander gelukkig te maken. Nee.
Jij bent geboren om jezelf gelukkig te maken en te houden. Vervolgens kun je dat geluk delen.
Voor wie wacht, komt alles steeds te laat . . .
Ga samen heel erg duidelijk en grondig bespreken, welke stappen je nu het beste kunt zetten.
Om zoveel mogelijk emotionele en financiële schade te voorkomen.
De advocaat, de bank, jouw baas, de maatschappelijk werker, de psycholoog, de school.
Alles staat al voor jou klaar om je verder te helpen.
Mocht je nu evt. geen vertrouwenspersonen om je heen hebben, zoek dan de professional op. Maar doe iets!
Verlos jezelf en kies voor eerlijkheid, vrijheid en blijheid. Het is echt mogelijk.
Op is op. Klaar is klaar.
Weet wanneer met een relatie te beginnen en nog belangrijker is, weet wanneer
je met een relatie mag stoppen!
JE HEBT JUIST NIET GEFAALD, JE BENT GESLAAGD!
Denk en handel oplossingsgericht. Zie het niet als probleem.
Zie het als een heel mooie en grote nieuwe levenskans.
Dit positief benaderen.
Zie het niet als falen.
Falen bestaat niet.
Dat gegeven is door de mensheid verzonnen. Dat idee over falen is ontstaan uit angst.
En angst is de slechtste raadgever ooit. Vergelijk jezelf nooit met een ander want
dat is het meest nutteloze wat je doen kunt. Jij bent een uniek wezen met een uniek levenspad.
Je kunt je nooit meten aan een ander. Die bezigheid is pas ernstig verloren energie.
JE BENT ZO GOED GEGROEID
Ook dit huwelijk, deze relatie was nodig voor jou om mee te maken en heeft je gevormd tot wie je nu bent! Je bent zo enorm gegroeid en veel verder gekomen juist. Gebruik deze nieuwe kennis in je aanstaande gezonde, leuke relatie.
Jij kan je leven zelf maken of breken. Kies nu voor jezelf. Laat dit alles nu maar gerust los. Richt je op je toekomst. Wakker worden en wakker blijven!
Je werk, je huis, je auto, je geld enz. dat komt vanzelf weer in een goed vaarwater, vertrouw hier gerust op. Straks heb je juist veel meer rust, ruimte en goed overzicht om je materiële situatie weer uit te bouwen. Maar nu éérst je gezondheid goed in balans krijgen. Stoppen met roofbouw. De rest komt echt vanzelf in orde!
Ik kom altijd weer uit op de vragen:
Wat gun jij jezelf nu echt?
En durf je nu eerlijk te zijn?
Elke ongezonde situatie duurt altijd té lang. Wees de ontnuchterende klap voor!
JOUW UITSTRALING
Jij bent een wezen vol met liefde en vol met emotie.
Welke liedje is jouw lievelingsliedje? Denk nu eens even goed na als je wil.
Oké, weet je het? Nou, zet deze dan op, in je hart en in je hoofd. Zo maak je je energie, je trilling al heel positief.
Dat is de juiste energie voor jou. En ga, ga je nieuwe weg op, vol goede moed, positieve kracht en enorm zelfvertrouwen.
Jij bent de creator, de enige echte regisseur van jouw leven.
Stop met bang zijn voor je immense kracht en macht, maar gebruik het eens positief.
Niet meer argwanen, geen angsten meer, geen sarcasme meer.
Jouw gedachten zijn krachten. Beeld het je in, alles wat je echt wenst en blijf dat doen.
En ga op weg, vol met muziek in je ziel. Hoe jij over jezelf denkt, dat straal je uit.
Als jij jezelf een gelijkwaardige en liefdevolle relatie gunt, dan straal je dat uit.
Nu niet. Nu loopt de juiste partner voor jou, in een grote boog om jou heen.
Omdat je uitstraling zegt, “Kies mij maar liever niet hoor, ik ben jou toch niet waard.”
Als je je zou verdiepen in de materie die gaat over trilling, gedachten en uitstraling, dan kun je daar heel erg veel goeds uit leren voor jezelf. Het is de wet van aantrekking. Dat wat jij echt wenst komt ook echt naar je toe. Als je negatief denkt dan wordt dat ook altijd bevestigd. Maar als je positief bent met negatieve mensen om je heen, die niet van jou houden. Dan stopt die mooie energie bij jou. Het heeft dan geen voedingsbodem om groter te groeien. Ga daarom alleen met mensen om die op 1 lijn zitten met jou of die nog ‘bewuster’ zijn dan dat jij nu bent.
Kies puur voor je ware geluk, ik gun het jou zo! Jij ook?
Leila ©

Blog

  • Ben je zo aan het nadenken hierover?
  • Och jeetje… vlinders
  • Interview met Leila Amaryllis de Vries