En dan moet je kiezen …

En dan moet je kiezen …

En dan moet je kiezen …

Als je een beslissing moet nemen over je huwelijk / relatie, of je blijft of voorgoed vertrekt, dan is afstand nemen zeker een grote voorwaarde.

Het is zo, dat als je in de energie van je partner of van anderen blijft, je daar ook echt door beïnvloed raakt. Je bent dan niet volledig jezelf. Dus om een heldere beslissing te kunnen nemen, moet je echt een tijdje alleen zijn. Zo ontloop je ook, eventuele bewuste of onbewuste, manipulaties van de ander.

Het beste is, in de praktijk gebleken, om minimaal vier dagen alleen te zijn. Op een rustige plek, zonder mensen, telefoon, laptop, werk of andere storende factoren en verplichtingen om je heen.
Het liefst ergens in onze mooie natuur.

Ik zal nu niet uitgebreid uitleg geven over het hoe en waarom dit zo werkt. Ik wil je alleen laten weten, dat je op deze manier wel weer terug keert in je eigen energie. Dat je zo éindelijk tot je eigen gedachten, wensen en ware emoties komt. Jouw waarheid.

Elk mens heeft totale rust nodig als er een belangrijke beslissing genomen moet worden. Maak dit mogelijk voor jezelf, het is echt heel erg belangrijk. Zo krijg je ook nooit spijt van je keuze, omdat je het weloverwogen en in alle rust zelf hebt kunnen beslissen.

Als je vervolgens de confrontatie met het thuisfront aangaat, zorg dan dat je jezelf goed afschermt voor alle emoties van de ander(en). Dat je alles heel duidelijk op een rij hebt staan voor jezelf. Dat je totaal afgesloten bent voor manipulatie van de ander(en) en dat je vierkant achter jezelf blijft staan.

Gun dit jezelf en je partner. Gun elkaar een nieuw en een leven vol geluk en liefde! Goede gezondheid, liefde, eerlijkheid en vrijheid voor alles.

Leila ©

Blog

  • Ben je zo aan het nadenken hierover?
  • Och jeetje… vlinders
  • Interview met Leila Amaryllis de Vries