Sessie en online betalen

Sessie en online betalen

Engelse-vlag

Voorbereiding

Om zoveel mogelijk informatie uit uw sessie te verkrijgen, vraag ik u vriendelijk om vooraf uw vragen op te schrijven. Deze stuurt u niet naar mij. De vragen houdt u bij de hand tijdens uw sessie. Gaat u er van uit dat ik ongeveer drie á vier vragen per half uur goed kan behandelen voor u. Zo kunt u vooraf de tijdsduur van uw sessie bepalen. Mocht u moeite ervaren tijdens het formuleren van uw vragen, dan wil ik u daar graag bij helpen. Zorg dat u zo rustig mogelijk bent tijdens de sessie. Heftige emoties dienen een sessie nooit.

Antwoord op uw vragen

Door middel van verhoogde concentratie kom ik op de juiste frequentie, om doelgerichte informatie door te krijgen. Dit noemt men ook wel “Channelen” dit alstublieft niet verwarren met telepathie.  Tijdens de sessie zal ik regelmatig mijn ogen sluiten, soms langs u heen kijken de “verte” in en blijven we samen eventjes stil om zo de nodige informatie voor u door te krijgen. Meestal krijg ik de informatie in beeldvorm door maar soms hoor ik informatie en zie ik er geen beelden bij. Stel dat u vragen heeft aan een persoon die nog in leven, of al overgegaan is, dan kan ik direct in contact komen met die persoon. Het maakt namelijk niet uit of de persoon op aarde in leven is of niet. Zelden voel ik het verschil. Voorwaarde is wel dat die persoon ook aan contact toe is. Ik maak contact met het bewustzijn van de persoon, waar u nog antwoorden van wenst te krijgen. Zo komt er een echt gesprek op gang. Ik kan dit met behulp van een foto doen maar ook zonder. Mijn cliënten ervaren deze methode om contact te maken, als zeer verhelderend en het resultaat is dan ook dat zij grote opluchting voelen. Eindelijk antwoorden op hun vragen, van de persoon zelf!

Fotolezen en Tarot

Tijdens het foto lezen of het leggen van de Tarotkaarten gebruik ik  “Channelen”. Ik werk absoluut niet via het boekje. Alles gaat puur via het gevoel.
Er gebeuren nooit vreemde of onverwachte dingen, dus u kunt zich volledig veilig voelen tijdens de sessie. Soms zal ik u vragen waar u wel, of juist geen informatie, over wilt hebben. Zodoende heeft u voor wat dat gedeelte betreft, de regie zelf in handen. Gedurende een sessie word ik mede geleid door uw eigen ziel, liefdevolle energieën, uw familieleden, dierbare vrienden en intelligenties vanuit de ‘andere werelden’.

Uitwerking

De uitwerking van een sessie is altijd positief en met blijvend resultaat. U krijgt alleen datgene te horen, wat op dat moment doorgegeven mag worden en in uw belang is. Dat wil zeggen dat het verloop van de sessie, maar voor een deel in mijn handen ligt. Een sessie zet per direct uw geestelijke proces(sen) heel vlot in werking en dus ook uw lichamelijke en geestelijke energietoevoer. U komt weer volledig terug in uw eigen Kracht.

Voorspellingen

In principe doe ik geen voorspellingen, tenzij ik deze wel voor u doorgegeven krijg.
Uw eigen vrije wil is namelijk altijd de meest bepalende factor; voor de rest van uw levensloop. In het NU vormt u uw toekomst. Wel mag ik het juiste, de door u en voor u, uitgestippelde levenspad aan u laten zien. Ook dit weer in die mate, die dan goed en ruim voldoende voor u is.

Sessieduur

De duur van de sessie bepaalt u zelf, echter tot een maximum van twee uur. Wilt u uw sessieduur verlengen omdat blijkt dat u meer antwoorden wilt verkrijgen via mij? Dan is dat goed mogelijk als u vooraf uw extra bijdrage contant of via IDEAL/PayPal voldoet. Indien u dit niet kunt doen, plannen wij een nieuwe afspraak in. Deze aanpak heb ik, helaas, in moeten stellen wegens te vaak misbruik te hebben ervaren van mijn goede vertrouwen. Ik hoop bij voorbaat om uw begrip.

Garantie

Mensen die mij nog niet hebben zien/horen werken, vragen mij regelmatig of ik kan garanderen dat ik een goed paragnost ben. Mijn antwoord daarop is: Uw eigen ervaring geeft de beste garantie, uw eigen beleving is namelijk  persoonlijk. Wel kunt u vooraf verschillende beoordelingen lezen van mijn cliënten.

Beoordelingen MP  Beoordelingen Linkedin  Tarieven en online betalen